تجربیات اخیر دوستان نشان میدهد که چنانچه فردی موفق شود تا از یک دوره تحصیلی در آمریکا پذیرش بگیرد، از شانس بالایی برای گرفتن ویزا برخوردار خواهد بود. دوره هایی که دانشجوی دندانپزشکی یا دندانپزشک میتواند به آنها فکر کند، عبارتند از کلاسهای آمادگی برای بورد یا کلاس زبان (کپلان)، دوره های Preceptorship یا دوره های مخصوص دندانپزشکان غیر آمریکایی (مانند آنچه توسط دانشگاه NYU ارائه میشود). زمان ثبت نام این دوره ها متفاوت است همچنین طول دوره و هزینه ثبت نام آنها نیز متفاوت میباشد که بنظر من بهترین کار این است که با مراجعه به وب سایت این دوره ها، اطلاعات را مستقیماً دریافت کنید. گرچه که در این وبلاگ نیز توضیحاتی در رابطه با پاره ای از این دوره ها ارائه شده است. برخی از این دوره ها عبارتند از:
– دوره های Preceptorship دانشگاه UCLA:
https://www.dentistry.ucla.edu/learning/preceptorships
این دورها در اکثر رشته های تخصصی ارائه میشود. هزینه آن برای هر فصل 4500 دلار برای اکثر رشته هاست (دوره ارتودنسی آن یک ساله است و حدود 45000 دلار هزینه ثبت نام آن است). زمان پایان ثبت نام در طول سال برای فصلهای مختلف عبارت است از اول جون، پانزدهم سپتامبر، پانزدهم دسامبر و پانزدهم مارچ). جهت قبولی تنها پرداخت هزینه و داشتن سواد حداقل انگلیسی کافی است، البته ظرفیت پزیرش نیز محدود میباشد. دوره های یک ساله مثل ارتو و زیبایی زمان ثبت نام متفاوتی دارند که لازم است به وب سایت مربوطه مراجعه کنید. نکته لازم بذکر این است که این دوره ها مورد تأیید ADA نبوده و مورد تأیید وزارت بهداشت ایران نیز نیستند و همانگونه که در سایت ذکر شده، دوره تخصصی بشمار نمیروند. جهت توضیحات بیشتر به پاسخ سوال در رابطه با دوره های Advanced Programs دانشگاه NYU مراجعه کنید
-دوره Advanced Programs دانشگاه NYU:
http://dental.nyu.edu/academicprograms/programs-for-international-dentists.html
به توضیحات مربوطه در پاسخ سوال Advanced Programs دانشگاه NYU مراجعه کنید.
با جستجو در اینترنت، موارد مشابه زیادی پیدا خواهید کرد و نهایتاً متوجه خواهید شد که پیدا کردن دوره ای که با شرایط شما جور دربیاید، چندان مشکل نخواهد بود. جهت جستجو میتوانید با مراجعه به سایت گوگل و استفاده از کلمات کلیدی: “International Dentist Fellowship” یا “International Dentist Preceptorship” و مواردی مشابه، لیست کاملی از دوره های مربوطه را تهیه کنید. منتهای مراتب همواره در نظر داشته باشید که اکثر قریب به اتفاق این دوره ها، ADA Accredited نیستند و دوره ای که تأییدیه ADA را ندارد، دوره تخصصی بشمار نمیرود. فریب عناوینی چون Fellowship، Advanced Programs، Preceptorship و غیره را نخورید. بهترین کاربری این دوره ها همانطور که چندین بار عنوان کردم، گرفتن ویزا است یا اینکه از عنوان کسب شده بر روی تابلوی مطب خود در ایران استفاده اقتصادی لازم را ببرید!